Sveža, okusna solata z ribo. Zaužijemo jo lahko tudi kot samostojno jed.
Priprava:
Majonezo razžvrkljamo z olivnim oljem in limoninim sokom in začinimo z zeliščno soljo in poprom.
Nasvet:
Če bomo solato zaužiti kasneje, jo prelijemo tik pred zdajci.
Slanikom odstranimo kožico in fileje narežemo na koščke. Solato operemo in lističe dobro osušimo, dodamo ji sesekljano šalotko, narezane kumarice in jabolko. Začinimo s Herbamare in sveže mletim poprom. Solato ribi dodamo tik preden jed zaužijemo.
Prijavite se na brezplačne nasvete in postanite del skupnosti A.Vogel
Za revmatoidnim artritisom kar 3-krat pogosteje zbolevajo ženske, a se bolezen pri njih odkrije pozneje. Zakaj je temu tako in kako s farmakološkimi pristopi lajšamo bolečino, ki je posledica vnetja.
Zavedati se moramo, da vse, kar se znajde na policah lekarn, žal ne zdravi.
Preberite besede slovesa našega Roberta, ki mu je bila Sanja velika vzornica in prijateljica.
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 524 02 16 med delavniki od 8. - 16. ure.